کاسبی با تب دنگی! وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳) اثرات مواجهه طولانی با پرتو‌های فرابنفش | بین ساعات ۱۰ تا ۱۶، کمتر درمعرض نور خورشید قرار بگیرید آماده‌باش اورژانس کشور برای درمان گرمازدگی | استقرار اتوبوس‌آمبولانس در میادین بزرگ شهر‌های گرم دمای گرم‌ترین شهر ایران چند درجه است؟ (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) هشدار سازمان بازرسی به جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار کالا‌ها کودکی و  الفبای کسب وکار | ۲۰ راهکار برای آموزش کارآفرینی به کودکان هشدار قوه‌ قضائیه نسبت به اجاره کارت‌های بانکی روش‌های محافظت از پوست در وضعیت هشدار خطرناک تابش اشعه فرابنفش برخورد قاطع با مدارسی که به تعطیلی گرمایی بی‌توجهی کنند (۶ مرداد ۱۴۰۳) خدمات‌دهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هزار و ۶۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی شمار مبتلایان به کرونا در ژاپن افزایش یافت انتشار عکس‌های خصوصی دختر جوان منجر به قتل ۲ مرد شد + عکس
سرخط خبرها

گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۰۹۹۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد
گردهمایی سالانه اعضای هیئت علمی عضو شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران (عرصه) در تالار قدس حرم مطهر رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی سالانه اعضای هیئت علمی عضو شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران (عرصه) عصر امروز (۳ مردادماه) در تالار قدس حرم مطهر رضوی در مشهد برگزار شد. طرحی که به گفته حجت‌الاسلام «محمد تنها» دبیر طرح، ایده اولیه آن حدود ۲ سال پیش مطرح شد.

حجت‌الاسلام تنها در گفتگو با شهرآرانیوز خاطرنشان کرد: طرح عرصه با هدف مسئله‌محوری، هویت‌بخشی و تحول دائمی در عرصه شبکه نخبگانی کشور شکل گرفته است و در مذاکرات اولیه با معاون علمی ریاست‌جمهوری، قرار بر این بود که به صورت نمونه در ۵ دانشگاه اجرا شود. اما در نهایت، تصمیم بر آن شد که نمونه اولیه طرح، در دانشگاه تهران و با محوریت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران اجرا شود.

وی افزود: در مذاکره با دستگاه‌های مختلف اجرایی، شبکه مسائل این دستگاه‌ها از طریق نهاد، در اختیار اساتید قرار می‌گیرد و پس از احصای مسائل، راه‌حل مسئله در قالب پروپوزال به دستگاه اجرایی باز می‌گردد تا پس از عقد قرارداد، نسبت به حل مسأله اقدام شود. ضمن این که اساتید نیز با نگاه و برداشت خود، به دستگاه‌ها برای تهیه شبکه مسائل کمک می‌کنند.

تنها در ادامه گفت: طرح از دیماه گذشته در دانشگاه تهران اجرا شد و در مدت ۷ ماه گذشته، از میان ۳۰۰ مسأله احصا شده، پروپوزال حل حدود ۱۰۰ مسأله در حوزه‌های مختلف آماده شده و در مرحله عقد قرارداد است.

وی افزود: بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید دانشگاه تهران برای حضور در این طرح، اعلام آمادگی کرده‌اند.

تنها خاطرنشان کرد: ایجاد نگاه مسأله‌محوری میان اساتید و اعضای هیأت علمی، ایجاد هسته‌های میان‌رشته‌ای و به کار گیری دانشجویان و شاگرد پروری، از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->